זמן הכנה: כ-15 דק
בישול: שעתיים וחצי
מטגנים במחבת את התרד עם חצי כוס שמן.
מקצצים בצל בסיר נפרד ומטגנים עד הזהבה.
שופכים כ 2 ליטר מים לתוך הסיר.
מוסיפים את כל המצרכים לסיר כולל התרד.
מרתיחים במשך חצי שעה, ומורידים לאש קטנה לשעה וחצי נוספות.
בהצלחה ותיאבון !!!
- חבילת תרד
- בשר לפי הצורך
- כוס וחצי שעועית
- 2 בצל
- 8 שיני שום
- חופן כוסברה
- חופן כרפס
- כפית מלח
- כפית פפריקה חריפה
- כפירת כורכום
- כפית פלפל שחור
- חצי כפית פפריקה מתוקה
- 3 תפוח אדמה