היא לא דומה לאף אחת אחרת. שכבות שכבות של בשר כבש טחון, פרוסות של בשר עגל משובח ושומן כבש עסיסי ונוטף בתיבול של ידי מלאך.
השווארמה של בינו נפרסת במומחיות ומהונדסת לתוך הפיתה. התוספות קבועות ואינן ניתנות לשינוי – ממרח חריף עדין של פלפל צ'ומה, סלט חצילים ברוטב אדום, טחינה, בצל חי ופטרוזיליה.
הבעיה היחידה עם המנה הזאת היא, שברגע שאכלתם שווארמה אצל בינו
(המוכר יותר בתואר ד"ר שקשוקה) לא תוכלו לאכול שוב שווארמה בשום מקום אחר בעיר.
ביס אחד מזה ונדפקו לכם היחסים לנצח עם כל שאר השווארמיות שמסביב.
אל תגידו שלא הזהרנו!